iOS 11.1 va aduce o îmbunătățire serioasă a autonomiei de pe iPhone-uri

1.459 ori
<b>iOS 11.1 va aduce o îmbunătățire serioasă a autonomiei de pe iPhone-uri</b>În ciuda noutăților interesante pe care iOS 11 le aduce la pachet există o mare problemă întâmpinată de către utilizatori cu acest release, cea a autonomiei scăzute. Dintr-un motiv sau altul noua versiune OS trage serios din energia acumulatorului

Deși iOS 11 vine cu numeroase funcții și noutăți la pachet pentru terminalele compatibile, există o mare problemă a acestui release - aceea a unei autonomii foarte slabe. În acest moment iOS 11 este prezent pe aproximativ 60% dintre produsele compatibile și toți utilizatorii așteaptă un fix pentru rezolvarea acestui bug ce face ca energia acumulată în baterie să fie epuizată mult mai rapid decât anterior.

Există vești bune însă, Apple urmând a oferi o îmbunătățire a autonomiei odată cu lansarea lui iOS 11.1. Aflăm că în acest moment au loc ultimele teste înainte de finalizarea acestui release și cei nerăbdători pot deja instala a 5-a versiune beta iOS 11.1 care aduce mult dorita schimbare.

Aveți mai sus și un video din partea canalului de YouTube iDeviceHelp în care ni se prezintă un test comparativ între iOS 11.1 Beta 4 și iOS 11.0.3 folosindu-se aceleași dispozitive: iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus și iPhone 8 Plus. După numai 5 ore de utilizare continuă telefoanele ce rulau iOS 11.0.3 s-au stins, dar odată cu iOS 11.1 Beta 4 se observă o autonomie crescută cu 2 sau chiar 4 ore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×