iOS 13.1 se distribuie acum către terminalele compatibile; Apple anunță și iPadOS 13.1, tvOS 13

849 ori
<b>iOS 13.1 se distribuie acum către terminalele compatibile; Apple anunță și iPadOS 13.1, tvOS 13</b>La o săptămână distanță de la debutul lui iOS 13 pe terminalele compatibile, iată că Apple deja lansează o versiune nouă și anume iOS 13.1. Acest release rezolvă din bug-urile și problemele întâlnite de către utilizatori

La o săptămână distanță de la debutul lui iOS 13 pe terminalele compatibile, iată că Apple deja lansează o versiune nouă și anume iOS 13.1. Acest release rezolvă din bug-urile și problemele întâlnite de către utilizatori în versiunea precedentă, dar aduce și câteva noutăți interesante precum este cazul funcției "Share ETA" din Apple Maps prin care puteți distribui ora la care veți ajunge la un eveniment către prieteni.

Avem și o extindere a funcției "Audio Sharing", disponibilă acum și pe toate căștile Beats ce dispun de cipuri audio Apple H1 sau Apple W2. Debutează și funcția AirDrop cu ajutorul cipului U1 de la bordul noilor modele iPhone, iar funcția "Shortcuts Automations" revine pe telefoane.

De asemenea, Apple anunță astăzi și lansarea lui iPadOS 13.1 - software-ul dedicat tabletelor iPad ce aduce îmbunătățiri la nivel de multitasking și interacțiune cu Apple Pencil. Nu în ultimul rând debutează și tvOS 13 cu un UI Home actualizat ce permite previzualizarea în full-screen a clipurilor. Apare și suportul pentru mai mulți utilizatori, un nou Control Center, mod Picture in Picture, dar și suport pentru Apple Arcade și Sign in with Apple. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×