Actualizarea software ce aduce un "Dark Mode" în aplicația Gmail se livrează acum pe iOS și Android

2.220 ori
<b>Actualizarea software ce aduce un "Dark Mode" în aplicația Gmail se livrează acum pe iOS și Android</b>Nu doar Instagram se bucură începând de astăzi de un "Dark Mode", ci și Gmail care face trecerea la modul întunecat atât pe iOS, dar și pe Android. Știam de ceva vreme faptul că celebra aplicație de mesagerie va oferi

Nu doar Instagram se bucură începând de astăzi de un "Dark Mode", ci și Gmail care face trecerea la modul întunecat atât pe iOS, dar și pe Android. Știam de ceva vreme faptul că celebra aplicație de mesagerie va oferi o asemenea temă și iată că acum vine actualizarea cu pricina.

Gmail

Distribuirea a început deja și trebuie spus că nu avem parte de o temă demnă de un "negru absolut", fiind vorba mai degrabă despre nuanțe închise de gri ce apar în întreaga interfață Gmail. Acest mod întunecat se extinde și în zona de setări, de compunere mail-uri și în mail-urile propriu-zise.

Pentru activare pe iOS sau Android va trebui să intrați în Gmail, în zona de setări și apoi în secțiunea "Temă". Aveți aici opțiunile "Light", "Dark", respectiv "System Default". Deși distribuirea actualizării a început de astăzi, ar putea dura câteva săptămâni până când tema își va face apariția pe toate telefoanele în aplicația Gmail. 

Descărcare:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×