Apple începe distribuirea lui iOS 12.4 cu rezolvări de bug-uri la pachet; Debutează și watchOS 5.3

683 ori
<b>Apple începe distribuirea lui iOS 12.4 cu rezolvări de bug-uri la pachet; Debutează și watchOS 5.3</b>În ultimele ore cei de la Apple au început și distribuirea lui iOS 12.4, un nou release software ce aduce în primul rând abilitatea de a transfera date wireless și a le copia direct de pe un iPhone vechi către unul nou pe parcursul

În ultimele ore cei de la Apple au început și distribuirea lui iOS 12.4, un nou release software ce aduce în primul rând abilitatea de a transfera date wireless și a le copia direct de pe un iPhone vechi către unul nou pe parcursul procesului de setup. Apar și câteva îmbunătățiri pentru aplicația Apple News în această versiune OS, toate edițiile descărcate fiind disponibile acum în secțiunea My Magazines.

Totodată compania din Cupertino anunță distribuirea lui watchOS 5.3, pachet ce rezolvă bug-ul cu aplicația Walkie-Talkie despre care v-am vorbit și noi într-un articol dedicat chiar aici în urmă cu doar câteva săptămâni. Odată ce veți instala update-ul pe al vostru Apple Watch aplicația de comunicare Walkie-Talkie va fi din nou disponibilă spre utilizare.

Mai aflăm că Apple aduce și actualizarea macOS Mojave 10.14.6 cu îmbunătățiri la nivel de performanță, rezolvări de bug-uri și îmbunătățiri pentru aplicația Apple News. Nu în ultimul rând ne este dezvăluit și faptul că pentru acele iDevice-uri care nu mai primesc update-uri iOS majore, Apple livrează actualizările iOS 9.3.6 și iOS 10.3.4 menite să rezolve un bug GPS ce cauza probleme la nivel de localizare și contribuia la afișarea incorectă a orei și datei. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×