iOS 13.2 se distribuie acum pe iPhone 11 și aduce tehnologia foto Deep Fusion, suport RO-ALERT în rețeaua Digi

1.420 ori
<b>iOS 13.2 se distribuie acum pe iPhone 11 și aduce tehnologia foto Deep Fusion, suport RO-ALERT în rețeaua Digi</b>Finalul lunii octombrie ne aduce iată o nouă actualizare de sistem din partea celor de la Apple, fiind vorba despre iOS 13.2 - release ce se distribuie în momentul de față pe iPhone-urile și iPad-urile compatibile. Avem câteva noutăți

Finalul lunii octombrie ne aduce iată o nouă actualizare de sistem din partea celor de la Apple, fiind vorba despre iOS 13.2 - release ce se distribuie în momentul de față pe iPhone-urile și iPad-urile compatibile. Avem câteva noutăți interesante pe această listă, precum suportul Deep Fusion pe ultimele modele de telefoane, noi emoji-uri, dar și o noutate pentru utilizatorii iPhone din rețeaua Digi Mobil. 

iOS 13.2

Începem cu tehnologia Deep Fusion, suport ce sosește doar pe următoarele telefoane: Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Această tehnologie foto va rula automat și la fel ca în cazul Night Mode, nu poate fi activată sau dezactivată de către utilizator. 

Deep Fusion

Va pune camera la treabă atunci când consideră că este lumina potrivită și prin combinarea a mai multe fotografii capturate la nivele diferite de expunere va livra o imagine mult mai detaliată. Este recomandată pentru situațiile cu lumină medie spre low-light. 

iOS 13.2

În același release software mai primim suport pentru noile căști Apple AirPods Pro, actualizări de securitate, rezolvarea unor bug-uri, dar și opțiunea ce ne lasă să alegem dacă dorim să împărtășim întregistrările Siri cu Apple. Sunt aduse și câteva noutăți în zona HomeKit, 59 noi emoji-uri și suport RO-ALERT pentru telefoanele iOS din rețeaua Digi Mobil (mulțumim lui George pentru pont). 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×