Samsung Galaxy S11 are câteva dotări dezvăluite de One UI 2.0 Beta, unde Exynos 9830 apare menționat

1.799 ori
<b>Samsung Galaxy S11 are câteva dotări dezvăluite de One UI 2.0 Beta, unde Exynos 9830 apare menționat</b>Ultimele zile ne-au adus și detalii proaspete referitoare la Samsung Galaxy S11, un telefon al cărui design ar fi fost deja finalizat potrivit zvonacilor din online. Am aflat și că sud-coreenii au demarat procesul de dezvoltare al pachetului

Ultimele zile ne-au adus și detalii proaspete referitoare la Samsung Galaxy S11, un telefon al cărui design ar fi fost deja finalizat potrivit zvonacilor din online. Am aflat și că sud-coreenii au demarat procesul de dezvoltare al pachetului software necesar și că device-ul ar putea include mai multe camere foto decât ne așteptam inițial. Acum apar și câteva dotări dezvăluite chiar de către un beta pentru One UI 2.0.

Exynos 9830

Descoperirea a fost făcută de către editorul Max Winebach de la XDA-Developers în cadrul ultimei versiuni Beta One UI 2.0 și aflăm că aici apar mențiuni ale procesorului Exynos 9830. Vestea este cu adevărat suprinzătoare în condițiile în care știam că viitorul flagship Samsung urmează a beneficia de cipset-ul Exynos 990 recent dezvăluit, cu suport pentru display-uri 120 Hz și modem 5G.

Snapdragon 865

În realitate se pare că nu acesta va fi oferit la interiorul lui S11, ci varianta Exynos 9830 ce se pregătește de un anunț oficial în perioada următoare. În același release beta a fost descoperită și mențiunea cu privire la suportul oferit pentru Snapdragon 865, soluție ce apare aici notată drept SDM8250.

De asemenea, se pare că în codul asociat acestui release software beta au mai fost descoperite și următoarele dotări pentru Samsung Galaxy S11: memorie LPDDR5, stocare UFS 3.0 și suport 5G. Știm că S11 va merge în continuare pe ideea unui decupaj în ecran asociat camerei selfie, asta pentru a păstra certificarea la apă și praf.

Ne așteptăm la muchii mai înguste în jurul ecranului și la un setup foto serios în spate, cu zoom optic 5x și senzor spectrometru pentru măsurarea detaliilor nutriționale din alimente. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×