Apple include funcția "Deep Fusion" în iOS 13 Beta pe iPhone 11 Pro; Iată ce livrează tehnologia de fotografiere AI

2.100 ori
<b>Apple include funcția "Deep Fusion" în iOS 13 Beta pe iPhone 11 Pro; Iată ce livrează tehnologia de fotografiere AI</b>Printre informațiile dezvăluite de către Apple în cadrul evenimentului de lansare a lui iPhone 11 Pro se numărau și cele cu privire la tehnologia de fotografiere AI intitulată "Deep Fusion". Aflam în acel moment faptul că a

Printre informațiile dezvăluite de către Apple în cadrul evenimentului de lansare a lui iPhone 11 Pro se numărau și cele cu privire la tehnologia de fotografiere AI intitulată "Deep Fusion". Aflam în acel moment faptul că această funcție menită pentru varianta Pro de iPhone 11 se folosește de neural engine-ul lui A13 Bionic și de alte artificii software pentru a îmbunătăți capturile foto realizate.

iPhone 11 Deep Fusion

Tehnologia face 4 poze chiar înainte de apăsarea butonului Shutter și încă 4 fotografii apoi, iar odată apăsat butonul Shutter este realizată o fotografie cu expunere prelungită. În tot acest timp Neural Engine analizează imaginile capturate și 24 milioane de pixeli,  optimizând detaliile și scăpând și de zgomot. Scopul este acela de a se livra cea mai bună imagine posibilă.

iPhone 11 Deep Fusion

În mod inedit, această funcție nu va putea fi găsit, Apple declarând faptul că a ascuns-o dinadins. Nu există un indicator vizual care să confirme activarea funcției, nici în aplicația Camera și nici în datele EXIF ale fotografiilor. Modul se va activa automat în situațiile de iluminare scăzută sau medie, în vreme ce Night Mode este pentru scenele întunecate, iar Smart HDR pentru situațiile super luminoase.

Vedeți în cadrul acestui articol sau pe Twitter (calitate originală) câteva mostre foto realizate de către fotograful Tyler Stalman cu al său iPhone 11 Pro. În imagini își face simțită prezența tehnologia Deep Fusion, aceste capturi având un nivel sharpness mai bun. Le puteți vedea la rezoluție și calitate originală aici. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×