iOS 5 beta 6 disponibil pentru dezvoltatori; iată ce modificări aduce!

1.600 ori
<b>iOS 5 beta 6 disponibil pentru dezvoltatori; iată ce modificări aduce!</b>Apple a oferit cu câteva ore în urmă dezvoltatorilor varianta iOS 5 beta 6, disponibilă ca actualizare OTA (over the air). Măsurând 144 MB, acest update necesită ca utilizatorul să folosească un iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 5 beta 3 sau...

Apple a oferit cu câteva ore în urmă dezvoltatorilor varianta iOS 5 beta 6, disponibilă ca actualizare OTA (over the air). Măsurând 144 MB, acest update necesită ca utilizatorul să folosească un iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 5 beta 3 sau versiunile ulterioare instalat.

în plus, compania din Cupertino nu recomandă să ștergeți datele de pe terminale înainte de actualizare, cum se întâmpla în cazul lui beta 5, deci avem o evoluție aici. iTunes a ajuns la versiunea 10.5 beta 6 între timp, iar Xcode la 4.2 preview 3. Ce modificări aduce beta 6? în primul rând bugfixuri ale interacțiunii cu serviciul iCloud. Spre exemplu unele setări nu erau salvate corect, iar unele servicii erau activate doar momentam, cum e cazul lui Find My Phone, care era dezactivat după setup.

Ca și în beta-ul precedent, calendarul cu zile de naștere nu este disponibil pe site-ul icloud.com sau în Windows, dar funcția urmează să fie remediată într-o versiune ulterioară. iBooks are în continuare probleme și nu va afișa unele texte sau imagini din cărți, iar Apple ne sfătuiește să actualizăm la versiunea iBooks 1.3 din App Store.

Dacă ați testat noul software și ați găsit alte funcții sau probleme, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea Comentarii de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×