iOS 5 disponibil acum! iCloud și OS X 10.7.1 Împrospătează suita software Apple

1.212 ori
<b>iOS 5 disponibil acum! iCloud și OS X 10.7.1 Împrospătează suita software Apple</b>La doar o săptămână după anunțarea oficială a lui iPhone 4S, Apple ne oferă actualizarea la iOS 5, în versiunea sa finalizată, după cum ni s-a promis. Pentru a avea acces la acest software veți avea nevoie de iTunes 10.5 instalat. &nbsp; Se...

La doar o săptămână după anunțarea oficială a lui iPhone 4S, Apple ne oferă actualizarea la iOS 5, în versiunea sa finalizată, după cum ni s-a promis. Pentru a avea acces la acest software veți avea nevoie de iTunes 10.5 instalat.

Se pare că și OS X va primi un upgrade oficial, la versiunea 10.7.2, care în sfârșit "da drumul" la iCloud pe Mac. Cei care vor beneficia de iOS 5 sunt posesorii de iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch de generație a treia și a patra sau cei care folosesc primul iPad sau iPad 2. Ce aduce noul iOS? Printre altele, un sistem proaspăt de notificări, în stilul drag down al lui Android, asemănare de care nici măcar Apple nu s-ar sfii să amintească.

Ce mai avem în plus este integrarea Twitter în aspectele comunicaționale ale sistemului de operare și accesul la camera din ecranul de blocare al telefonului. Evident, iClloud și iMessage sunt binevenite în noul iOS, la fel ca și funcția cu iz de urmăritor obsedat "Find My Friends", care va arata ce persoane cu iOS se afla în apropiere, folosind o hartă. Din păcate nu primiți și Siri la pachet cu noul iOS, deci va trebui să achiziționați un iPhone 4S pentru acesta.

și acum întrebările clasice: ați instalat? Funcționează? Cum vi se mișcă? Buguri?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×