Sony Tablet S unboxing - scoatem din cutie interesanta tableta Sony cu Honeycomb (Video)

3.106 ori
<b>Sony Tablet S unboxing - scoatem din cutie interesanta tableta Sony cu Honeycomb (Video)</b>Toamna ne-a adus nu doar un nou iPhone și o amânare de Ice Cream Sandwich, ci și tableta Sony Tablet S în teste, ca de obicei de la evoMAG.ro. Această primă tabletă Honeycomb a japonezilor vine într-o cutie de dimensiuni mari, dar nu chiar atât...

Toamna ne-a adus nu doar un nou iPhone și o amânare de Ice Cream Sandwich, ci și tableta Sony Tablet S în teste, ca de obicei de la evoMAG.ro. Această primă tabletă Honeycomb a japonezilor vine într-o cutie de dimensiuni mari, dar nu chiar atât de mari precum uriașul ambalaj al lui ASUS Eee Pad Slider.

Acest device a făcut furori pe la mai toate showurile tech, în special datorită designului său neobișnuit. Imaginați-vă o revistă îndoită și veți avea o idee destul de bună asupra lookului lui Sony Tablet S. Revenind la unboxing, terminalul ni se prezintă cu o carcasă neagră, ecran lucios și un strat de plastic care îl protejează. în interiorul cutiei am fost mirat să constat că se afla doar încărcătorul, mare ca dimensiuni și compus din 2 piese.

Nici urmă de cablu USB sau pereche de căști... Mai avem la dispoziție și obișnuitele manuale plus tableta Sony, care mi s-a părut mai grea atunci când este ținută în mână, decât cum părea doar privită de la distanță. Butoanele sale laterale nu sunt chiar ușor de atins, din cauza designului neobișnuit, iar în ce privește experiența Honeycomb ea este personalizata cu un nou look al listei de aplicații, app-uri speciale de la Sony Ericsson, în special cele multimedia și... o animație nou de boot.

Sony Tablet S, spate

Ce altceva ne mai rezervă acest model veți afla în recenzia completă din următoarele zile!

Prețul tabletei

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×