LG S367, cel mai nou telefon dual SIM cu tastatura numerică de la LG

2.216 ori
<b>LG S367, cel mai nou telefon dual SIM cu tastatura numerică de la LG</b>LG tocmai a anunțat un nou model de telefon, care adopta un design old school și încorporează o tastatură frontală numerică, care nici măcar nu este touch, ci mecanică. Terminalul este LG S367, un model dual SIM cu grosime de 11.5 mm și un...

LG tocmai a anunțat un nou model de telefon, care adopta un design old school și încorporează o tastatură frontală numerică, care nici măcar nu este touch, ci mecanică. Terminalul este LG S367, un model dual SIM cu grosime de 11.5 mm și un display QVGA de 2.4 inchi.

Handsetul sosește cu o cameră de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD și o baterie de 900 mAh, care vă va oferi până la 8 ore de convoribri și 450 de ore de funcționare în standby. Nu pot să nu mă gândesc la un model Nokia low end când văd acest design, dar vorba aia "imitația este cea mai sinceră formă de a flata".

Prețul acestui device va fi de 120 de dolari aproximativ, iar dotările telefonului mai includ și 9 MB de memorie, un slot microSD, radio FM, suport pentru aplicații Java, Bluetooth 2.1 + EDR și microUSB 2.0. Cu un preț accesibil și aceste funcții de bază, telefonul ar fi un hit și în țara noastră, așa că îl așteptam să treacă granița cât de curând, el fiind deja disponibil în Ucraina.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×