iOS 5 lansat În toamnă, bazat pe servicii cloud; iPhone 5 amânat?

1.458 ori
<b>iOS 5 lansat În toamnă, bazat pe servicii cloud; iPhone 5 amânat?</b>Cei de la TechCrunch au surse în cadrul Apple care ar fi confirmat o lansare mai târzie a noului iOS în acest an, încălcând astfel tradiția Apple. De obicei compania din Cupertino prezenta o nouă variantă a sistemului său de operare pentru...

Cei de la TechCrunch au surse în cadrul Apple care ar fi confirmat o lansare mai târzie a noului iOS în acest an, încălcând astfel tradiția Apple. De obicei compania din Cupertino prezenta o nouă variantă a sistemului său de operare pentru mobile în primăvară, iar în vară un nou iPhone. Să însemne acest lucru că vom asista și la o lansare mai târzie a lui iPhone 5?

Experții în domeniu se așteptau ca iOS 5 să debuteze odată cu iPad 2, dar iată că acest lucru nu s-a întâmplat și suntem încă la versiunea iOS 4.3. Apple va upgrada și serviciul MobileMe și va pune mare accent pe soluții cloud în noile sale softuri. Surse din cadrul companiei dau drept sigură o lansare a lui iOS 5 în toamnă și faptul că această versiune va schimba radical platforma.

Vom vedea un preview al OS-ului la WWDC, dar nu și o lansare, dacă zvonurile sunt reale. Mai interesant e faptul că debutul din toamnă ar putea coincide cu cel al unui nou iPad, acel misterios iPad 3 despre care am auzit vorbindu-se atât de mult în ultima vreme. iOS 5 se pare că se bazează destul de mult pe servicii cloud, dar mai multe detalii despre abordarea Apple la acest capitol vom afla în vară, cu ocazia WWDC, eveniment destinat dezvoltatorilor.

în ce privește platforma desktop OS X Lion, aceasta va sosi tot la WWDC, de asemenea cu suport cloud. încă o dată... cum rămâne cu iPhone 5, în aceste condiții? Să asistăm la prima amânare a unei lansări de marcă Apple?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×