iOS 5 va suporta recunoaștere vocală, prin intermediul lui Nuance

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.090 ori
<b>iOS 5 va suporta recunoaștere vocală, prin intermediul lui Nuance</b>Screenshoturile de mai jos, descoperite de către @ChronicWire și postate pe Twitter dezvăluie noi funcții pe care le-ar putea include viitoare versiuni de iOS, poate chiar iOS 5. Astfel, aflăm că folosind tehnologia Nuance, terminalele iOS vor fi...

Screenshoturile de mai jos, descoperite de către @ChronicWire și postate pe Twitter dezvăluie noi funcții pe care le-ar putea include viitoare versiuni de iOS, poate chiar iOS 5. Astfel, aflăm că folosind tehnologia Nuance, terminalele iOS vor fi capabile de recunoaștere vocală și de scriere a SMS-urilor prin dictare.

O astfel de funcție ar putea salva vieți, dacă ne gândim la șoferii care au hobby-ul de a scrie mesaje atunci când sunt la volan. Cu 200 de milioane de terminale iOS vândute până acum și WiFi disponibil la orice pas, un sistem de mesagerie pe bază de dictare este binevenit. Speculații cu privire la un parteneriat Nuance-Apple au apărut chiar înainte de WWDC 2011, dar nu am aflat informații cu privire la această colaborare de la Apple.

Cele două companii lucrează la o soluție comună de ceva timp, dar produsul finit nu a fost gata la timp pentru WWDC, se pare. Tehnlogia de recunoaște vocală există de ani buni, dar a avut probleme la fiecare pas al evoluției sale. Chiar și pe cele mai performante modele Android cu recunoaștere avansată a vocii am întâmpinat rezultate eronate.

Să fi găsit Apple rețeta succesului?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×