Adio Windows Mobile! Microsoft anunță Încetarea suportului pentru OS și a serviciului My Phone

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 1.281 ori
<b>Adio Windows Mobile! Microsoft anunță Încetarea suportului pentru OS și a serviciului My Phone</b>Astăzi se scrie un nou capitol în istoria Microsoft, odată cu încetarea suportului pentru Windows Mobile 6. Microsoft a anunțat că va opri serviciul My Phone și nu va mai oferi suport pentru Windows Mobile 6 din 15 iulie. &nbsp; Nici dezvoltatorii...

Astăzi se scrie un nou capitol în istoria Microsoft, odată cu încetarea suportului pentru Windows Mobile 6. Microsoft a anunțat că va opri serviciul My Phone și nu va mai oferi suport pentru Windows Mobile 6 din 15 iulie.

Nici dezvoltatorii care doresc să obțină aprobarea pentru aplicațiile acestei platformei nu vor mai putea colabora cu Microsoft. Totuși clienții vor putea să cumpere și descarce aplicații în continuare, dar până și acest aspect va avea un sfârșit în curând. Vă reamintim că My Phone este un serviciu Microsoft care realizează backup pentru datele de pe telefon, inclusiv conținuturi multimedia.

Din data de 7 august va înceta și utilizarea serviciului My Phone și va începe o intensă migrație către terminalele Windows Phone 7, dacă nu s-a petrecut deja. Oare cât de departe suntem de oprirea serviciilor Symbian și de migrația către WP pentru posesorii de telefoane Nokia?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×