Proces din nou pentru Apple, de această dată intentat de iCloud Communications...

Autor:  | Publicat în:  Apple 880 ori
<b>Proces din nou pentru Apple, de această dată intentat de iCloud Communications...</b>După întreaga poveste cu Samsung și "eu îți arăt viitoarele mele produse și tu mi le arăți pe ale tale", Apple are acum o altă problemă. Aparent numele noului serviciu cloud anunțat la WWDC 2011 aparține altei companiei și anume iCloud...

După întreaga poveste cu Samsung și "eu îți arăt viitoarele mele produse și tu mi le arăți pe ale tale", Apple are acum o altă problemă. Aparent numele noului serviciu cloud anunțat la WWDC 2011 aparține altei companiei și anume iCloud Communications.

Apple iCloud este subiectul undei dispute legale între gigantul din Cupertino și firma iCloud Communications din Arizona, un furnizor de echipamente și servicii VoIP. Interesant e faptul că în documentele procesului, compania din Arizona este menționată și ca furnizor de servicii cloud, printre altele.

Termenul "iCloud" ar fi fost folosit de către păgubiți încă din 2005 pentru a vinde servicii de acest gen, iar dorința companiei este ca Apple să distrugă toate materialele de marketing pentru serviciul de sincronizare și backup, plus plata de daune materiale. De asemenea, creatorul lui iPhone și iPad ar trebui să renunțe la trademark-ul pentru serviciul său, pe care Apple de altfel l-a cumpărat de la Xcerion, compania care înregistrase acest nume.

Ce se va întâmpla? Cel mai probabil o înțelegere pe bani mulți în afara sălii de judecată...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×