iOS 6.0 Beta 3 disponibil pentru dezvoltatori sub formă de actualizare OTA

Autor:  | Publicat în:  Apple 870 ori
<b>iOS 6.0 Beta 3 disponibil pentru dezvoltatori sub formă de actualizare OTA</b>Apple a lansat ieri versiunea a treia a beta-ului pentru iOS 6.0, disponibil atât sub formă de download pe site-ul Apple special pentru dezvoltatori, cât și sub formă de actualizare OTA pentru cei care au iOS 6.0 deja instalat. E vorba aici despre...

Apple a lansat ieri versiunea a treia a beta-ului pentru iOS 6.0, disponibil atât sub formă de download pe site-ul Apple special pentru dezvoltatori, cât și sub formă de actualizare OTA pentru cei care au iOS 6.0 deja instalat. E vorba aici despre dezvoltatori, ei fiind publicul țintă pentru acest beta.

După cum probabil bănuiți deja, acest update se axează pe bugfixuri și îmbunătățiri de performanță. Numărătoarea inversă pentru lansarea din toamnă a lui iOS 6.0 a început deja și până atunci probabil că vom mai vedea câteva actualizări minore. Apple a lansat iOS 6 beta 2 către finalul lui iunie, iar primul beta a apărut pe 11 iunie, deci succesiunea actualizărilor arata că Apple primește și aplică feedback-ul în mod eficient la fiecare release. Dacă se număra printre voi și persoane care au avut contact cu iOS 6.0, secțiunea de comentarii de mai jos va sta la dispoziție.

Vă reamintesc că în toamna odată cu noul iOS sosește și un nou iPhone, pe care l-am tot văzut în scurgeri de informații și imagini în ultima vreme. Revenind la acest iOS 6.0 beta 3, se pare că el aduce o nouă secțiune Hărți în zona de Setări, în care puteți controla volumul ghidării vocale, limba în care sunt afișate tagurile hartii și mărimea acestora.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×