Destroy Gunners SP Free review - joc gratuit cu roboți pentru pasionații de Transformers/Macron 1/Power Rangers (Video)

2.396 ori
<b>Destroy Gunners SP Free review - joc gratuit cu roboți pentru pasionații de Transformers/Macron 1/Power Rangers (Video)</b>Cei care încă erau copii în anii 90 își amintesc cu siguranță desenele japoneze cu roboți mech, iar dacă sunteți pasionați de Gundam, Macron 1 sau de fenomenele americane Transformers și Power Rangers, atunci jocul Destroy Gunners SP Free vi...

Cei care încă erau copii în anii 90 își amintesc cu siguranță desenele japoneze cu roboți mech, iar dacă sunteți pasionați de Gundam, Macron 1 sau de fenomenele americane Transformers și Power Rangers, atunci jocul Destroy Gunners SP Free vi se va potrivi că o mănușă. Noi l-am testat pe o tabletă ASUS Transformer Pad 700 Infinity și vedeți mai jos ce a ieșit.

Titlul vă oferă grafică 3D și deși nu e foarte variat ca gameplay, măcar aveți numeroase unități inamice de împușcat, puteți decola și aveți câteva arme și upgrade-uri interesante la dispoziție. Există și obiecte ce pot fi colectate, fie ele muniție, viața în plus pentru robot sau alte powerup-uri. Jocul ocupa 21 MB și are hărți ample la dispoziția utilizatorului. Vă confruntați cu turete inamice, tancuri, roboți și nave. Puteți personaliza roboții, dar asta după ce colectați resursele necesare.

Destroy Gunners SP gameplay

Controlul se realizează printr-un joystick virtual în partea stângă a ecranului și aveți la dispoziție și un buton virtual pentru decolare, schimbare a direcției sau a armei. în plus, exista si o hartă în partea superioară a ecranului, pentru a detecta mai ușor inamicii. Jocul este destul de rapid și satisfăcător, mai ales când țintiți rachetele către roboții inamici. De la noi jocul primește nota 8 din 10 și îl puteți descărca de aici (varianta gratuită), sau de aici versiunea Full .

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×