iOS 7 este disponibil acum spre download; Apar și primele probleme și iată și câteva detalii

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.882 ori
<b>iOS 7 este disponibil acum spre download; Apar și primele probleme și iată și câteva detalii</b>Dacă sunteți posesor de terminal iOS, există două lucruri pe care e imperativ să le descărcați astăzi: iOS 7 sub formă de actualizare și Angry Birds Star Wars II. Ieri, 18 septembrie la ora locală a României a fost oferit spre download iOS 7...

Dacă sunteți posesor de terminal iOS, există două lucruri pe care e imperativ să le descărcați astăzi: iOS 7 sub formă de actualizare și Angry Birds Star Wars II. Ieri, 18 septembrie la ora 20:00, ora locală a României, a fost oferit spre download iOS 7 și în rândurile următoare aflăm ce ne rezervă acest OS.

iOS 7 a fost prezentat public pentru prima oară în cadrul conferinței WWDC 2013 din iunie și apoi a fost prezentat oficial în varianta finală săptămâna trecută, odată cu lansarea noilor modele iPhone. Noul iOS vine cu iTunes Radio, care permite utilizatorilor iPhone să asculte muzică folosind conexiunea la Internet, dar și funcția Activation Lock, care protejează datele utilizatorilor în cazul în care își pierd handsetul sau tableta.

iOS 7

Practic acesta este un urmaș pentru Find My iPhone dacă vreți. Apoi avem parte de Air Drop, care transmit fișiere media via wireless către alte device-uri și filtre noi pentru cameră. FaceTime Audio este o altă funcție nouă, iOS 7 aduce și un Control Center accesibil prin swipe în sus din orice ecran. O privire aruncată pe Twitter vă va arăta că mulți utilizatori iOS au avut probleme cu actualizarea, fie pentru că ea s-a întrerupt brusc, fie pentru că a suferit o eroare. La urma urmei serverele Apple sunt probabil supraîncărcate acum. Vă invit la discuții pe această temă pe Forumul Mobilissimo și așteptăm feedback despre iOS 7 tot acolo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×