O tabletă Nexus 10 produsă de ASUS Își face apariția la un retailer britanic

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.071 ori
<b>O tabletă Nexus 10 produsă de ASUS Își face apariția la un retailer britanic</b>Auzisem deja numeroase speculații că următoarea tabletă Nexus 10 ar putea fi produsă de către ASUS, iar astăzi avem și o dovadă în această privință. Se pare că terminalul ar fi apărut în sistemul retailerului britanic PCWorld, cu prețul...

Auzisem deja numeroase speculații că următoarea tabletă Nexus 10 ar putea fi produsă de către ASUS, iar astăzi avem și o dovadă în această privință. Se pare că terminalul ar fi apărut în sistemul retailerului britanic PCWorld, cu prețul de 349 de lire sterline.

După ce LG Nexus 5 a împânzit webul cu imagini și informații și deja nu prea mai e un mister, ne pregătim și de prima tabletă cu Android 4.4 KitKat sau cine știe, cu Android 5.0. Primul Nexus 10 a fost produs de către Samsung și a impresionat în special prin volumul foarte ridicat al difuzoarelor și rezoluția uriașă a ecranului.

Asus Nexus 10

Acum e rândul celor de la ASUS să producă un Nexus 10, deși în ultima vreme am tot auzit zvonuri despre o posibilă încheiere a parteneriatului dintre ASUS și Google în 2014, pe fondul problemelor lui Nexus 7 2. Să sperăm că acest Nexus 10 se va vinde mai bine decât predecesorul, care dintr-un motiv sau altul nu prea a atras publicul.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×