Allview A5 Duo unboxing: scoatem din cutie un handset tineresc, cu folie pentru ecran la pachet (Video)

6.536 ori
<b>Allview A5 Duo unboxing: scoatem din cutie un handset tineresc, cu folie pentru ecran la pachet (Video)</b>Lăsăm la o parte terminalele high end pentru o perioadă și trecem la Allview A5 Duo, un telefon cu dotări modeste și preț atractiv. Acest produs este destinat publicului tânăr și îl vedeți scos din cutie în clipul de mai jos. &nbsp; Telefonul...

Lăsăm la o parte terminalele high end pentru o perioadă și trecem la Allview A5 Duo, un telefon cu dotări modeste și preț atractiv. Acest produs este destinat publicului tânăr și îl vedeți scos din cutie în clipul de mai jos.

Telefonul costă 549 de lei și este un terminal dual SIM cu ecran de 4 inch. El măsoară 11.5 mm în grosime, cântărește 137.7 grame și integrează un display TFT LCD de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Ca OS avem Android 4.2.2, iar la interior se afla un procesor Cortex A7 dual core de 1.2 GHz, plus GPU Mali 400.

Allview A5 Duo unboxing

în cutia acestui nou venit găsim o folie de protecție pentru ecran și codul Bitdefender Mobile Security, aplicație preinstalata pe device. Aflați că acest model dispune și de GPS, apelare video 3G, 4 GB memorie internă, din care 1.5 GB accesibili pentru utilizator. Allview A5 Duo folosește 512 MB RAM și vine cu slot microSD cu suport pentru până la 32 GB.

în partea din spate se află o cameră de 3.2 MP, iar în zona frontală o cameră de 0.3 MP. Revenim cât de curând cu un review și cu un test pentru bateria de 1700 mAh aflată pe acest model.

​PREȚURI ACTUALIZATE:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×