iOS 8.2 beta disponibil pentru dezvoltatori, include suport Apple Watch

625 ori
<b>iOS 8.2 beta disponibil pentru dezvoltatori, include suport Apple Watch</b>După cum anunțau și zvonurile de săptămâna trecută, iOS 8.2 beta e acum disponibil pentru dezvoltatori și el aduce și suport Apple Watch. Actualizarea se va axa mult pe funcții legate de smartwatchul Apple, dar va fi și un update destul de...

După cum anunțau și zvonurile de săptămâna trecută, iOS 8.2 beta e acum disponibil pentru dezvoltatori și el aduce și suport Apple Watch. Actualizarea se va axa mult pe funcții legate de smartwatchul Apple, dar va fi și un update destul de însemnat de sistem.

Vă reamintim că ceasul smart Apple va debuta în martie, iar între timp dezvoltatorii se pregătesc pentru că toate funcțiile și aplicațiile asociate lui Apple Watch să funcționeze perfect. iOS 8.2 beta nu permite accesul la aplicația dedicată Apple Watch, dar opțiunea de pairing poate fi regăsita în secțiunea Bluetooth. Aplicația companion va fi una de sine stătătoare, care va permite administrarea setărilor ceasului, descărcarea de aplicații direct pe smartwatch și personalizarea sa cu diferite fundaluri și teme.

Aplicația lui Apple Watch va aduce și unele dintre procesele ceasului pe iPhone, pentru a scăpa smartwatchul de supra utilizare și de consum crescut de baterie. Gadgetul purtabil Apple va porni de la prețul de 349 dolari și va funcționa doar în tandem cu telefoane iPhone 5 sau modele superioare. Versiunea actuală de iOS pe care o avem pe terminale este 8.1.2, dar va exista si un 8.1.3 până la sosirea lui 8.2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×