Carcasa lui Sony Xperia Z3 se afișează În două nuanțe de violet; noile variante ar putea fi lansate de Valentine’s Day

Autor:  | Publicat în:  Sony 772 ori
<b>Carcasa lui Sony Xperia Z3 se afișează În două nuanțe de violet; noile variante ar putea fi lansate de Valentine’s Day</b>Recent, prin intermediul celor de la eprice.com.tw am putut remarca o fotografie care ne prezintă posibila introducere pe piață a unor noi variante de culoare pentru Sony Xperia Z3, versiuni ce adoptă carcase în nuanțe de violet. Potrivit unor...

Recent, prin intermediul celor de la eprice.com.tw am putut remarca o fotografie care ne prezintă posibila introducere pe piață a unor noi variante de culoare pentru Sony Xperia Z3, versiuni ce adoptă carcase în nuanțe de violet. Potrivit unor zvonuri, acestea ar putea fi lansate în magazine cu ocazia Valentine’s Day.

Astfel, singura diferență adusă de aceste modele va fi doar una de ordin estetic, la interior fiind regăsit același display Full HD de 5.2 inch, procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz, chip-ul de 3 GB memorie RAM și desigur camera foto de 20.7 megapixeli ce poate filma la 2160p.

După cum bine știți, Sony va lansa noua generație Xperia Z în cadrul show-ului MWC 2015 din Barcelona, cât și un succesor pentru phablet-ul Xperia Z Ultra. Așteptați cu interes lansarea celor de la Sony?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×