iOS 8 beta 2 disponibil pentru dezvoltatori și cei cu cont de dezvoltator; Iata noile functii!

Autor:  | Publicat în:  Apple 558 ori
<b>iOS 8 beta 2 disponibil pentru dezvoltatori și cei cu cont de dezvoltator; Iata noile functii!</b>Apple a început să ofere de azi iOS 8 beta 2 pentru dezvoltatori și cei care au cont de dezvoltator, iar noul software ocupa 359 MB. Acest release vine după 2 săptămâni de la debutul lui iOS 8 beta, în cadrul WWDC 2014 și se axează pe bugfixuri,...

Apple a început să ofere de azi iOS 8 beta 2 pentru dezvoltatori și cei care au cont de dezvoltator, iar noul software ocupa 359 MB. Acest release vine după 2 săptămâni de la debutul lui iOS 8 beta, în cadrul WWDC 2014 și se axează pe bugfixuri, dar si cateva functii noi.

Actualizarea vine over the air și vă reamintesc că iOS 8 în versiunea finală va sosi în această toamnă. Din câte știm până acum aplicația Podcast e acum preinstalata (si a ajuns la versiunea 2.2), iar Safari blochează reclamele din redirecționarea către App Store fără interacțiunea utilizatorului. Butoanele Camera + Voice din iMessage nu mai sunt acum albastre, iar Apple iPad a primit tastatura QuickType odată cu iOS 8 Beta 2.

Același release include acum controlul luminozității în aplicația Settings. Au fost descoperite de dezvoltatori și setări de privacy pentru HomeKit Home Data, sistemul care va pune bazele controlului caselor smart de pe telefon și tableta. iOS 8 beta 2 aduce și o interfață în sfârșit modernă pentru iBooks, un nou ecran de start pentru iCloud Photos și chiar text schimbat în ecranul slide to unlock, în anumite limbi, fiind folosite cuvinte sau expresii mai scurte acum.

Changelogul este mult mai mare și îl găsiți pe tot în sursa de mai jos.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×