iPad 6/ iPad Air 2 Își face apariția În imagini, sub formă de prototip cu Touch ID integrat

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.026 ori
<b>iPad 6/ iPad Air 2 Își face apariția În imagini, sub formă de prototip cu Touch ID integrat</b>Aproape că nu e zi fără o nouă imagine cu iPhone 6, în vreme ce viitoarele modele iPad nu prea au apărut în media atât de des. Ei bine, astăzi avem o mică premieră, de vreme ce au apărut imagini cu terminalul numit provizoriu "iPad 6". &nbsp;...

Aproape că nu e zi fără o nouă imagine cu iPhone 6, în vreme ce viitoarele modele iPad nu prea au apărut în media atât de des. Ei bine, astăzi avem o mică premieră, de vreme ce au apărut imagini cu terminalul numit provizoriu "iPad 6".

Nouă tabletă apare aici sub formă de prototip și vine cu senzor pentru amprente Touch ID, integrat în zona butonului Home. Numit deocamdată și iPad Air 2, acest device e prezentat deocamdată doar ca machetă și el ar cântări în jur de 484 grame. Mi se pare interesant că butoanele de volum sunt de această dată integrate într-o adâncitură în corpul tabletei, în loc să fie scoase în evidență.

iPad Air 2

Se remarcă și dispariția butonului lock de pe tabletă, iar orificiile difuzoarelor par a fi mai mari de această dată. Dacă ne luăm și după scăpările de ultimă oră, iPad Air 2 aka iPad 6 va avea o cameră de 8 megapixeli în spate, noul procesor Apple A8 și posibil și mai mult RAM. Sunt tare curios și dacă acest device își va păstra rezoluția sau va trece la o nouă etapa în evoluția display-urilor de tablete Apple.

iPad 6/ iPad Air 2 Își face apariția În imagini, sub formă de prototip cu Touch ID integrat

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×