iPad 2 a epuizat stocul În doar 24 de ore, analiștii estimează vânzări mai bune decât ale primei tablete

1.176 ori
<b>iPad 2 a epuizat stocul În doar 24 de ore, analiștii estimează vânzări mai bune decât ale primei tablete</b>Acum că iPad 2 a fost pus în vânzare la finalul săptămânii trecute, a venit și momentul primelor analize asupra popularității produsului Apple. Ei bine, analiștii de la Piper Jaffray au efectuat un studiu preliminar, care atestă un nou record...

Acum că iPad 2 a fost pus în vânzare la finalul săptămânii trecute, a venit și momentul primelor analize asupra popularității produsului Apple. Ei bine, analiștii de la Piper Jaffray au efectuat un studiu preliminar, care atestă un nou record obținut de compania din Cupertino. Astfel, aflăm că noua tabletă a avut stocul epuizat în doar 24 de ore de la lansare.

Rețineți că studiul celor de la Jaffray a implicat doar cele 236 de persoane care stăteau la coadă pentru a cumpăra un iPad 2 în New York și Minneapolis. Statisticile rezultate în urma întrebările adresate cumpărătorilor au arătat că 70% dintre aceștia erau noi în segmentul iPad, deși 80% dețineau iPod-uri.

în ce privește separarea între posesori de Mac și PC, procentele sunt împărțite relativ egal, cu 51%, respectiv 49%. 65% dintre cei intervievați dețin un iPhone și mai aflăm din aceleași date furnizate de analiști că Apple a vândut aproximativ 400.000, dacă nu chiar jumătate de milion de unități iPad 2 în prima sa zi de disponibilitate.

Avem de-a face cu un nou record, de vreme ce primul iPad a vândut doar 300.000 de unități, dar atracția noii tablete este mai mare, ea fiind disponibilă din start și în varianta 3G, spre deosebire de iPad 1, lansat doar cu WiFi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×