Symbian^3 reinventat din toamnă? Urmează o actualizare importantă (video)!

1.911 ori
<b>Symbian^3 reinventat din toamnă? Urmează o actualizare importantă (video)!</b>încă o dată cele mai noi informații din universul Nokia vin din Rusia, ocazie cu care aflăm că Symbian rămâne în continuare în stadiu de evoluție. Cel puțin acest concept se aplică lui Symbian^3, care va primi o actualizare importantă în...

încă o dată cele mai noi informații din universul Nokia vin din Rusia, ocazie cu care aflăm că Symbian rămâne în continuare în stadiu de evoluție. Cel puțin acest concept se aplică lui Symbian^3, care va primi o actualizare importantă în toamna, informație preluată chiar de la un surse oficiale (manager Nokia pe zona Benelux, Mark Driessen).

Prezent la evenimentul de lansare a lui Nokia E7 în Olanda, Driessen a afirmat că atât modelul N8, cât și E7 vor primi îmbunătățiri la capitolul interfață și diferite upgrade-uri ale sistemului. Acestea vor sosi odată cu actualizarea lui Symbian^3. Interfața acestui OS va fi mai simplă, iar meniurior le va scădea complexitatea și multistratificarea.

Cu această ocazie, ne așteptam să vedem meniuri drop down, bare navigaționale, o bară status în stilul lui Android și widgeturi care pot fi plasate oriunde pe ecran, eventual pe mai mult de 3 ecrane Home. și iconurile vor avea o schimbare de look, iar toate aceste modificari au fost amintite în timpul evenimentului din Olanda.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×