iPad 2 la abonament pe trei ani de zile la ZF și Business Magazin

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.784 ori
<b>iPad 2 la abonament pe trei ani de zile la ZF și Business Magazin</b>Tocmai ce a apărut pe piața locală o soluție pentru achiziția unui iPad 3 3G la un preț fără concurență și cu beneficii asortate legate de content.. Pachetul se numește High Definition Business și pentru 2.600 de lei primiți un iPad 2 de 16...

Tocmai ce a apărut pe piața locală o soluție pentru achiziția unui iPad 2 3G și 16 GB la un preț fără concurență și cu beneficii asortate legate de content.. Pachetul se numește High Definition Business și pentru 2.600 de lei primiți un iPad 2 de 16 GB cu 3G, acces la Internet prin Vodafone (4 GB pe an și ulterior viteza se limitează la 128 Kbps), aplicația ZF pentru iPad până la sfârșitul lui 2012. Detalii găsiți aici.

Dacă vă uitați la lista de prețuri care am făcut-o pentru iPad 2 observați că versiunea cu 3G și 16 GB nu coboară sub 2.599 lei. Este interesant acest mix cu content și o tabletă la pachet. Promoția este valabilă până la sfârșitul lui 2011.

Nu m-aș mira pe viitor să văd acțiuni similare din partea concurenței. iPad 2 este cea mai hot tabletă a momentului ce dispune de o gamă largă de aplicații în App Store, browsing facil grație procesorului dual-core la 1 GHz.

Stocul este de ordinul a câteva mii de tablete și sunt chiar curios ce succes va avea campania și dacă stocul va fi epuizat. Câștigul ar veni din publicitate, traficul de pe tabletă și un plus de vizibilitate.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×