Primul telefon cu ecran HD confirmat: HTC Vigor cu specificații complete În lista unui retailer olandez

1.996 ori
<b>Primul telefon cu ecran HD confirmat: HTC Vigor cu specificații complete În lista unui retailer olandez</b>Aflam cu ceva timp în urmă că marii producători de terminale, precum Samsung, HTC, LG sau Motorola lucrează deja la telefoane cu ecrane HD, printre acestea numărându-se și modelul HTC Vigor, pe care îl vedeți mai jos. Acesta și-a făcut recent...

Aflam cu ceva timp în urmă că marii producători de terminale, precum Samsung, HTC, LG sau Motorola lucrează deja la telefoane cu ecrane HD, printre acestea numărându-se și modelul HTC Vigor, pe care îl vedeți mai jos. Acesta și-a făcut recent apariția pe site-ului unui retailer olandez, confirmându-ne specificațiile sale.

Vigor este un model cu ecran 720p, Android 2.3.4 drept OS și vine și cu nouă interfață HTC Sense 3.5. în plus, acesta este primul terminal HTC care folosește tehnologia audio Beats by Dre, după recenta achiziție a companiei de către producătorul taiwanez. Dotările acestui model mai includ și o cameră de 8 megapixeli, un display HD de 4.3 inchi, cu rezoluție de 1280 x 720 și probabil și 1GB de RAM.

Rămâne de văzut dacă terminalul suportă și conectivitate LTE, ccea ce l-ar face un candidat perfect la înlocuirea lui Thunderbolt în SUA, în oferta operatorului Verizon. Pe când și o lansare oficială, eventual la pachet cu noi modele HTC WP7 și câteva handseturi pentru publicul feminin, atât de des apărute pe web recent?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×