iPad 2 lansat la inceputul lui 2011, conform furnizorilor Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.254 ori
<b>iPad 2 lansat la inceputul lui 2011, conform furnizorilor Apple</b>Digitimes are vesti in premiera despre urmatoarea generatie de tableturi iPad, care ar putea sa fie lansate la inceputul anului viitor. Sursa acestei informatii este compusa din partenerii Apple care ii furnizeaza componentele necesare pentru productia...

Digitimes are vesti in premiera despre urmatoarea generatie de tableturi iPad, care ar putea sa fie lansate la inceputul anului viitor. Sursa acestei informatii este compusa din partenerii Apple care ii furnizeaza componentele necesare pentru productia terminalului.

Asa-zisul iPad 2 ar urma sa debuteze in primul trimestru al lui 2011, fiind dotat in continuare cu un display de 9.7 inchi. Companiile mentionate de Digitimes (TPK Touch Solutions si Wintek) se ocupa cu realizarea panoului touch pentru tabletul Apple, dar si al stratului protector al ecranului, livrarile de componente urmand sa inceapa de asemenea in 2011.

Ne-ar surprinde sa vedem Apple lansand un nou tablet atat de devreme, mai ales ca primul iPad a debutat in SUA pe 3 aprilie 2010 si ar fi bizar ca la nici macar un an distanta acesta sa aiba un succesor. Specificatiile terminalului raman in continuare misterioase. Cum credeti ca va arata noul iPad? Puteti specula in voie in sectiunea "Comentarii" de mai jos!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×