iPad 2 se lansează În Germania, În urale! Avem imagini unice de la fața locului! (Video)

3.133 ori
<b>iPad 2 se lansează În Germania, În urale! Avem imagini unice de la fața locului! (Video)</b>Isteria Apple a trecut granițele fără a suferi de rău de mare și astăzi, cu ocazia lansării lui iPad 2 în Europa, tableta a fost întâmpinată de numeroși entuziaști, unii postați chiar în fața magazinelor Apple de ore bune. Fenomenul nu a...

Isteria Apple a trecut granițele fără a suferi de rău de mare și astăzi, cu ocazia lansării lui iPad 2 în Europa, tableta a fost întâmpinată de numeroși entuziaști, unii postați chiar în fața magazinelor Apple de ore bune. Fenomenul nu a ocolit Germania, de unde primim o relatare detaliată de la Alin Vatamanu, cititor fidel Mobilissimo.

Acesta ne informează că lansarea tabletei a avut loc la ora locală 17:00 și puteți lua pulsul mulțimii aruncând o privire asupra clipului integrat în articol și a imaginilor incluse. Mulțimea aștepta cu nerăbdare deschiderea magazinului Apple, iar sute de oameni stăteau cu sufletul la gură pentru a cumpăra un iPad 2.

Fie pe scaune pliante, pe jos sau pe ziare, fanii Apple stăteau și stăteau... unii chiar de multe ore, după cum ne informează Alin. Acesta a fost prezent la această așteptare colectivă timp de o oră și jumătate, urmând apoi ca ușile să se deschidă și să se facă primele vânzări ale tabletei. Cei participanți la lansare au primit cafea și ceai din partea Apple.

Imaginați-vă o mulțime de oameni scandând "iPad Zwei" (iPad 2) și aplaudând pe măsură ce ora debutului se apropia... Cu 5 minute înainte de deadline s-au auzit și primele țipete de bucurie, iar astfel vă puteți face o idee ce înseamnă Apple nu doar în SUA, sau în Europa, ci în lume. Puterea acestui brand este demonstrată cel mai bine de astfel de lansări...

îi mulțumim lui Alin Vatamanu pentru relatarea de la fața locului și pentru că ne citește și ne-a oferit aceste informații în exclusivitate!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×