Xperia X10 va primi Android 2.3 din vară - surpriză plăcută de la Sony Ericsson

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.734 ori
<b>Xperia X10 va primi Android 2.3 din vară - surpriză plăcută de la Sony Ericsson</b>în vreme ce așteptăm lansarea lui Xperia Play și a noilor modele din această serie de smartphone-uri Sony Ericsson, producătorul lor ne surprinde cu o veste bombă: Xperia X10 va primi actualizarea la Android 2.3 Gingerbread din vară. Aparent...

în vreme ce așteptăm lansarea lui Xperia Play și a noilor modele din această serie de smartphone-uri Sony Ericsson, producătorul lor ne surprinde cu o veste bombă: Xperia X10 va primi actualizarea la Android 2.3 Gingerbread din vară. Aparent "înțepenit" la versiunea Android 2.1, terminalul va putea evolua la același nivel cu cele mai noi handseturi, dar sacrificând unele funcții.

Ne miră această veste având în vedere că Sony Ericsson anunțase în prealabil că terminalele X10 nu vor beneficia de actualizare de firmware pe viitor. Va exista o ușoară discriminare în lansarea update-ului, cu prioritate pentru modelele deblocate și cu actualizări selective pentru unitățile X10 oferite de operatori.

Android 2.3 va fi disponibil pe Xperia X10 către finalul trimestrului 2 al acestui an și la începutul trimestrului 3. Odată cu implementarea noului software, telefonul va elimina funcții precum recunoaștere facială sau cea a zâmbetului, plus Mediascape, fișierele media achiziționate înaintea trecerii la noua versiune, vor pierde cheile DRM, la fel și suportul pentru clientul Sony Ericsson Backup, va fi afectat.

Actualizările se vor realiza cu ajutorul clienților PC și nu over the air.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×