iOS 4.3.1 disponibil acum, se axează pe eliminarea unor buguri

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.423 ori
<b>iOS 4.3.1 disponibil acum, se axează pe eliminarea unor buguri</b>în această săptămână în care Microsoft a lansat în sfârșit actualizarea NoDo pentru Windows Phone 7, iată că și Apple are noutăți, sub forma lui iOS 4.3.1. Software-ul este disponibil acum, dar nu vă așteptați la funcții incredibile, de...

în această săptămână în care Microsoft a lansat în sfârșit actualizarea NoDo pentru Windows Phone 7, iată că și Apple are noutăți, sub forma lui iOS 4.3.1. Software-ul este disponibil acum, dar nu vă așteptați la funcții incredibile, de vreme ce actualizarea presupune doar înlăturarea unor buguri.

Printre problemele rezolvate se numără cele cu aplicațiile enterprise, ieșirea AV, unele buguri la capitolul grafică pe iPod touch și defectele conexiunilor mobile pe unele terminale. Suita întreagă de terminale iOS beneficiază de acest software, fie că e vorba de iPad, iPhone sau iPod touch.

iOS 4.3.1 este compatibil cu iPhone 3GS, iPhone 4 (GSM), iPad, iPad 2 (iPad 2,2 și iPad 2,3), iPod touch de generația a treia și generația a patra. Dacă întâlniți și alte funcții noi după actualizare, nu ezitați să ne anunțați folosind rubrica de Comentarii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×