iPad 2 sosește În magazinele din SUA În doar câteva ore; iată prețurile oficiale!

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.016 ori
<b>iPad 2 sosește În magazinele din SUA În doar câteva ore; iată prețurile oficiale!</b>Apple iPad 2 va sosi în magazinele din Statele Unite peste doar câteva ore, la puțin peste o săptămână de la anunțul său oficial. Terminalul vine cu un procesor dual core Apple A5 și este chiar mai subțire decât iPhone 4, având o grosime de...

Apple iPad 2 va sosi în magazinele din Statele Unite peste doar câteva ore, la puțin peste o săptămână de la anunțul său oficial. Terminalul vine cu un procesor dual core Apple A5 și este chiar mai subțire decât iPhone 4, având o grosime de 8.8 mm. Dacă sunteți curioși în legătură cu prețurile sale în oferta operatorilor din State, aruncați o privire mai jos pentru detalii cu privire la aceste oferte.

Operatorii în cauză sunt Verizon și AT&T, care vor oferi noul iPad în SUA, la prețuri identice. Este vorba despre versiunea WiFi + 3G a lui iPad 2, care va costa 629 de dolari în versiunea de 16GB, 729 dolari, în cea de 32GB și 829 de dolari în cea de 64 GB. Verizon are o ofertă mai variată, când vine vorba de pachetele de broadband mobil, pe lună.

Astfel, clienții Verizon vor plăti 20 de dolari pentru 1GB date, 35 de dolari pentru 3GB, 50 de dolari pentru 5GB, respectiv 80 de dolari pentru 10GB. în schimb, AT&T oferă doar două opțiuni lunare: 14.99 dolari pentru 250 MB sau 25 de dolari pentru 2 GB. Să ne așteptăm la cozi impresionante în fața magazinelor Apple și ale partenerilor peste câteva ore?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×