La concert cu Nokia N8! Iată cum filmează camera de 12 megapixeli a telefonului la Gogol Bordello (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.094 ori
<b>La concert cu Nokia N8! Iată cum filmează camera de 12 megapixeli a telefonului la Gogol Bordello (Video)</b>Având ocazia să mai aruncăm o privire asupra lui Nokia N8 și Symbian^3, am decis să folosim telefonul pentru a filma o parte din concertul Gogol Bordello, care a avut loc în această săptămână la Sala Palatului în București. Vă reamintim că...

Având ocazia să mai aruncăm o privire asupra lui Nokia N8 și Symbian^3, am decis să folosim telefonul pentru a filma o parte din concertul Gogol Bordello, care a avut loc în această săptămână la Sala Palatului în București. Vă reamintim că acest terminal vine cu o cameră de 12 megapixeli, pe care o punem în evidență în următorul clip:

Rețineți că această captură video este realizată cu ajutorul lui N8, care suportă și zoom în timpul filmării, spre deosebire de un număr destul de mare de camere digitale foto cu prețuri destul de mari. Bazată pe tehnologie Carl Zeiss, camera lui N8 este capabilă de autofocus și vine cu un bliț Xenon.

La capitolul filmare am avut posibilitatea de a testa opțiuni de captură în condiții de luminozitate scăzută, captură nocturnă și de interior. Nokia N8 este capabil de înregistrare video HD la 720p și 25 fps, rezultatul fiind clipuri precum cel de mai sus sau cel pe care il puteți vedea aici. și acum să vedem răspunsul din partea celor de la Sony Ericsson, care vor sosi în curând pe piața cu câteva modele Xperia dotate cu camere puternice.

Review Nokia N8

Cel.ro a anunțat lichidări de stoc între 25 și 27 iulie. Promite reduceri de până la 70%! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×