iPad 3 vine din 7 martie 2012 - Confirmarea oficială

1.383 ori
<b>iPad 3 vine din 7 martie 2012 - Confirmarea oficială</b>Este o știre care va face înconjurul tuturor site-urilor din lume și aici nu mă refer doar la cele de tehnologie. O atenție uriașă și un buzz pe măsură se va crea în jurul anunțului pe care Apple îl va face pe 7 martie 2012. &nbsp;...

Este o știre care va face înconjurul tuturor site-urilor din lume și aici nu mă refer doar la cele de tehnologie. O atenție uriașă și un buzz pe măsură se va crea în jurul anunțului pe care Apple îl va face pe 7 martie 2012.

Invitațiile oficiale au început să curgă la nivel mondial și TheVerge.com a primit o astfel de invitație ce face cinste oricărui blog de tehnologie din dot com. Evenimentul se va ține pe 7 martie, în Yerba Buena Center din San Francisco, SUA.

Observați din imaginea de mai sus că vorbim de un display cu o rezoluție sporită și cu mult peste ce am văzut la iPad 2. Se vorbește că s-ar putea folosi denumirea de iPad HD în loc de iPad 3, vom vedea mai multe detalii peste o săptămână și o zi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×