iPad 3 vine din 7 martie 2012 - Confirmarea oficială

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.360 ori
<b>iPad 3 vine din 7 martie 2012 - Confirmarea oficială</b>Este o știre care va face înconjurul tuturor site-urilor din lume și aici nu mă refer doar la cele de tehnologie. O atenție uriașă și un buzz pe măsură se va crea în jurul anunțului pe care Apple îl va face pe 7 martie 2012. &nbsp;...

Este o știre care va face înconjurul tuturor site-urilor din lume și aici nu mă refer doar la cele de tehnologie. O atenție uriașă și un buzz pe măsură se va crea în jurul anunțului pe care Apple îl va face pe 7 martie 2012.

Invitațiile oficiale au început să curgă la nivel mondial și TheVerge.com a primit o astfel de invitație ce face cinste oricărui blog de tehnologie din dot com. Evenimentul se va ține pe 7 martie, în Yerba Buena Center din San Francisco, SUA.

Observați din imaginea de mai sus că vorbim de un display cu o rezoluție sporită și cu mult peste ce am văzut la iPad 2. Se vorbește că s-ar putea folosi denumirea de iPad HD în loc de iPad 3, vom vedea mai multe detalii peste o săptămână și o zi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×