HTC confirmă telefoane noi cu Windows Phone Apollo pentru viitor

1.423 ori
<b>HTC confirmă telefoane noi cu Windows Phone Apollo pentru viitor</b>HTC în cadrul MWC 2012 nu a oferit nicio informație sau niciun telefon nou cu Windows Phone. Totuși, un oficial al companiei, Kouji Kodera, a spus că sunt pregătite noi telefoane cu acest sistem de operare și vor fi lansate pe piață împreună cu...

HTC în cadrul MWC 2012 nu a oferit nicio informație sau niciun telefon nou cu Windows Phone. Totuși, un oficial al companiei, Kouji Kodera, a spus că sunt pregătite noi telefoane cu acest sistem de operare și vor fi lansate pe piață împreună cu Windows Phone Apollo în decursul acestui an.

HTC a lansat mai multe telefoane cu sistemul de operare mobil al Microsoft încă de la debut. Erau pe primul loc între companiile ce comercializează astfel de telefoane și nu au mai adus un model nou din septembrie 2011 când au debutat HTC Radar și HTC Titan. Au pierdut locul în Q4 2011 în favorea celor de la Nokia și a seriei Lumia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×