iPad 5 și iPad Mini 2 ar putea debuta În martie (Zvon)

1.327 ori
<b>iPad 5 și iPad Mini 2 ar putea debuta În martie (Zvon)</b>știu că la prima vedere in titlu nu vă dăm informații noi cu privire la noile iPad-uri, dar hai să analizăm substanța acestui zvon. Analistul de la Topeka Capital Markets Brian White a întrebat în dreapta și stânga la CES 2013 și după...

știu că la prima vedere in titlu nu vă dăm informații noi cu privire la noile iPad-uri, dar hai să analizăm substanța acestui zvon. Analistul de la Topeka Capital Markets Brian White a întrebat în dreapta și stânga la CES 2013 și după verificări și întrebări la surse de încredere, el a aflat că Apple pregătește iPad 5 și iPad Mini de generatie nouă pentru martie.

iPad 5 va fi mai ușor și mai subțire decât iPad 4, cel lansat în octombrie, care avea dimensiunile aproape identice cu iPad 3. Formatul lui iPad Mini 2 va fi același cu al primului terminal de 7.9 inch de la Apple, doar că se va upgrade hardware-ul. Apple a respectat în fiecare an ciclurile de lansare pentru terminalele iOS, singurele încălcări de tradiție fiind debutul lui iPad 4 în octombrie și poate mutarea lansărilor de iPhone toamna în loc de vara, cel puțin în ultimii ani.

Alte zvonuri despre iPad Mini 2 includ un ecran Retina, o baterie puternică, LTE, încărcare wireless, mai mult RAM și un CPU mai bun. Sunt tare curios ce vor mai îmbunătăți la iPad 5 și e posibil să fie crescută din nou rezoluția aici, deoarece Nexus 10, de exemplu are rezoluția mai bună și Apple nu poate suporta asta, zic eu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×