iPad 5 și iPad Mini 2 ar putea debuta În martie (Zvon)

1.306 ori
<b>iPad 5 și iPad Mini 2 ar putea debuta În martie (Zvon)</b>știu că la prima vedere in titlu nu vă dăm informații noi cu privire la noile iPad-uri, dar hai să analizăm substanța acestui zvon. Analistul de la Topeka Capital Markets Brian White a întrebat în dreapta și stânga la CES 2013 și după...

știu că la prima vedere in titlu nu vă dăm informații noi cu privire la noile iPad-uri, dar hai să analizăm substanța acestui zvon. Analistul de la Topeka Capital Markets Brian White a întrebat în dreapta și stânga la CES 2013 și după verificări și întrebări la surse de încredere, el a aflat că Apple pregătește iPad 5 și iPad Mini de generatie nouă pentru martie.

iPad 5 va fi mai ușor și mai subțire decât iPad 4, cel lansat în octombrie, care avea dimensiunile aproape identice cu iPad 3. Formatul lui iPad Mini 2 va fi același cu al primului terminal de 7.9 inch de la Apple, doar că se va upgrade hardware-ul. Apple a respectat în fiecare an ciclurile de lansare pentru terminalele iOS, singurele încălcări de tradiție fiind debutul lui iPad 4 în octombrie și poate mutarea lansărilor de iPhone toamna în loc de vara, cel puțin în ultimii ani.

Alte zvonuri despre iPad Mini 2 includ un ecran Retina, o baterie puternică, LTE, încărcare wireless, mai mult RAM și un CPU mai bun. Sunt tare curios ce vor mai îmbunătăți la iPad 5 și e posibil să fie crescută din nou rezoluția aici, deoarece Nexus 10, de exemplu are rezoluția mai bună și Apple nu poate suporta asta, zic eu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×