Spy Shop Black Friday 2017

iPad Air 2 apare Într-o serie completă de fotografii live ce dezvăluie un profil foarte subțire

Autor:  | Publicat în:  Apple 723 ori
<b>iPad Air 2 apare Într-o serie completă de fotografii live ce dezvăluie un profil foarte subțire</b>După cum bine știm, pe data de 16 octombrie, Apple urmează să aducă pe scenă noi produse în cadrul unui eveniment de presă, device-uri printre care se numără și noua generația iPad Air, respectiv iPad Mini. Astăzi, prin intermediul celor de...

După cum bine știm, pe data de 16 octombrie, Apple urmează să aducă pe scenă noi produse în cadrul unui eveniment de presă, device-uri printre care se numără și noua generația iPad Air, respectiv iPad Mini. Astăzi, prin intermediul celor de la tinhte.vn avem ocazia să aruncăm o privire asupra unor numeroase fotografii cu iPad Air 2 pe care le puteți vedea mai jos.

Deși la prima vedere nu observăm schimbări importante la capitolul design comparativ cu actualul iPad Air, aruncând o privire mai detaliată observăm cât de subțire este noua tabletă, aceasta fiind așteptată să măsoare doar 7 mm în grosime. De asemenea, remarcăm și prezența senzorului de amprete TouchID care se regăsește deja pe unele terminale marca Apple.

iPad Air 2

Din punct de vedere hardware, Apple iPad Air 2 ne va aduce la pachet un procesor Apple A8, 2 GB memorie RAM, 32, 64 sau 128 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli, o cameră secundară FaceTime HD și un chip NFC pentru Apple Pay.

iPad Air 2 apare Într-o serie completă de fotografii live ce dezvăluie un profil foarte subțire

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×