iPad Air 2 testat În Geekbench; vine cu un procesor triple-core de 1.5 GHz și 2 GB memorie RAM

930 ori
<b>iPad Air 2 testat În Geekbench; vine cu un procesor triple-core de 1.5 GHz și 2 GB memorie RAM</b>După lansarea de la începutul lunii octombrie, iată că noua tabletă iPad Air 2 ajunge acum a fi văzută în cadrul testului benchmark Geekbench, aplicație ce scoate la iveală câteva lucruri interesante. Din câte am aflat anterior, noua...

După lansarea de la începutul lunii octombrie, iată că noua tabletă iPad Air 2 ajunge acum a fi văzută în cadrul testului benchmarkGeekbench, aplicație ce scoate la iveală câteva lucruri interesante. Din câte am aflat anterior, noua generație Air este măsoară acum doar 6.1 mm și aduce la pachet un senzor de amprente Touch ID.

Astfel, prin intermediul Geekbench ni se aduce la cunoștiință faptul că noul procesor Apple A8X este o unitate triple-core tactată la 1.5 GHz. De asemenea, aflăm și faptul că iPad Air 2 aduce un chip de memorie RAM de 2 GB, componentă ce a fost văzută de nenumărate ori în fotografii înainte de lansarea oficială a tabletei.

iPad Air 2 testat În Geekbench; vine cu un procesor triple-core de 1.5 GHz și 2 GB memorie RAM

Din câte putem vedea din captura de ecran de mai sus, iPad Air 2 obține un scor de 1812 puncte în cadrul testului single-core, și un punctaj de 4477 în cazul unui test multi-core. Rămâne de văzut dacă anul viitor, Apple ne va face o surpriză prin lansarea unui iPhone 6s ce ne va aduce la rândul său un procesor triple-core.

iPad Air 2 testat În Geekbench; vine cu un procesor triple-core de 1.5 GHz și 2 GB memorie RAM

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×