Sony Își modifică din nou target-ul de vânzări pentru dispozitivele de tip smartphone

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.307 ori
<b>Sony Își modifică din nou target-ul de vânzări pentru dispozitivele de tip smartphone</b>Astăzi, prin intermediul unui raport realizat de către publicația Wall Street Journal aflăm că cei de la Sony și-au modificat din nou așteptările în ceea ce privește target-ul de vânzări stabilit pentr dispozitivele de tip smartphone. După...

Astăzi, prin intermediul unui raport realizat de către publicația Wall Street Journal aflăm că cei de la Sony și-au modificat din nou așteptările în ceea ce privește target-ul de vânzări stabilit pentr dispozitivele de tip smartphone. După cum bine știm, acum aproximativ o lună, Sony a lansat cea de-a 4-a generație a flagship-ului Xperia Z, acesta fiind al 2-lea flagship pe anul 2014.

Potrivit acestui raport, Sony se așteaptă ca pană în martie să vândă aproximativ 43 milioane de smartphone-uri, cifră cu 7 milioane de unități mai mică față de target-ul stabilit inițial. De asemenea, aflăm și faptul că pe data de 31 octombrie, Sony își va anunța veniturile înregistrate în perioada iulie-septembrie 2014.

Tot în aceeași zi, ne așteptăm ca Sony să ofere și date statistice cu privire la numărul de smartphone-uri vândute până în acest moment, în special a celor de tip high-end. Printre noile device-uri lansate pe piață de curând de către producătorul nipon se mai numără și Xperia Z3 Compact, Xperia E3, sau Xperia M2 Aqua.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×