Phablet-ul LG F490L (Liger) Își face apariția În cadrul unei broșuri; vine la pachet cu un procesor LG Odin

1.334 ori
<b>Phablet-ul LG F490L (Liger) Își face apariția În cadrul unei broșuri; vine la pachet cu un procesor LG Odin</b>Acum câteva momente, pe site-urile din Coreea a ajuns o primă fotografie ce ne prezintă un nou smartphone pregătit de către cei de la LG, și anume modelul LG F490L (Liger). Deși la capitolul design acesta se inspiră din flagship-ul LG G3, noutatea...

Acum câteva momente, pe site-urile din Coreea a ajuns o primă fotografie ce ne prezintă un nou smartphone pregătit de către cei de la LG, și anume modelul LG F490L (Liger). Deși la capitolul design acesta se inspiră din flagship-ul LG G3, noutatea vine la interior unde regăsim un chip octa-core LG Odin.

Printre specificațiile sale regăsim un display Full HD de 5.9 inch cu rezoluție 1.920 x 1.080 pixeli, un procesor octa-core LG Odin (NUCLUN) compus din patru nuclee tactate la 1.2 GHz + patru nuclee tactate la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră secundară de 2.1 megapixeli.

Lista de dotări continuă cu o baterie de 3.000 mAh, un sistem de stabilizare optică a imaginii și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Aflăm că acest device măsoară 157.8 mm în lungime, 81.8 mm în lățime și 9.45 mm în grosime. Potrivit unor surse, se așteaptă ca LG F490L să fie introdus în Coreea de Sud prin intermediul operatorului LG U+.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×