iPad Air 2 va sosi cu 2 GB RAM, conform unei surse apropiate de un producător japonez de RAM

Autor:  | Publicat în:  Apple 733 ori
<b>iPad Air 2 va sosi cu 2 GB RAM, conform unei surse apropiate de un producător japonez de RAM</b>Cu câteva ore în urma aflăm că Apple a început să trimită invitații presei pentru un eveniment programat pe 16 octombrie și menit cel mai probabil să ne aducă noi iPad-uri și Mac-uri. Ei bine, e momentul ca speculațiile legate de iPad Air 2...

Cu câteva ore în urma aflăm că Apple a început să trimită invitații presei pentru un eveniment programat pe 16 octombrie și menit cel mai probabil să ne aducă noi iPad-uri și Mac-uri. Ei bine, e momentul ca speculațiile legate de iPad Air 2 să reînceapă, de vreme ce acest device e favorit să vadă lumina zilei joia viitoare.

între timp o sursă solidă numită GeekBar a postat pe contul de Weibo o fotografie cu plăcute RAM produse de japonezii de la ELPIDA și care ar putea ajunge pe noul iPad Air. ELPIDA a mai colaborat cu Apple, producând SDRAM pentru modelele cu procesor Apple A6. Problema e că firma a trecut printr-un faliment în ultimii ani și a fost preluată de către Micron Technology.

iPad Air 2 va sosi cu 2 GB RAM, conform unei surse apropiate de un producător japonez de RAM

Idea este că noul iPad Air ar putea folosi 2 GB RAM ELPIDA și în ultima vreme s-au întețit scăpările legate de acest device. Ne așteptăm și la un procesor Apple A8 la bord sau de ce nu Apple A8x chiar, deși Apple A7 de anul trecut nu a primit și o versiune X. în plus, e posibil să vedem un sasiu mai subțire, camere upgradate, senzor Touch ID și mici modificări de design.

Voi ce așteptări aveți pentru 16 octombrie?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×