iPad Air 2 va sosi cu 2 GB RAM, conform unei surse apropiate de un producător japonez de RAM

Autor:  | Publicat în:  Apple 723 ori
<b>iPad Air 2 va sosi cu 2 GB RAM, conform unei surse apropiate de un producător japonez de RAM</b>Cu câteva ore în urma aflăm că Apple a început să trimită invitații presei pentru un eveniment programat pe 16 octombrie și menit cel mai probabil să ne aducă noi iPad-uri și Mac-uri. Ei bine, e momentul ca speculațiile legate de iPad Air 2...

Cu câteva ore în urma aflăm că Apple a început să trimită invitații presei pentru un eveniment programat pe 16 octombrie și menit cel mai probabil să ne aducă noi iPad-uri și Mac-uri. Ei bine, e momentul ca speculațiile legate de iPad Air 2 să reînceapă, de vreme ce acest device e favorit să vadă lumina zilei joia viitoare.

între timp o sursă solidă numită GeekBar a postat pe contul de Weibo o fotografie cu plăcute RAM produse de japonezii de la ELPIDA și care ar putea ajunge pe noul iPad Air. ELPIDA a mai colaborat cu Apple, producând SDRAM pentru modelele cu procesor Apple A6. Problema e că firma a trecut printr-un faliment în ultimii ani și a fost preluată de către Micron Technology.

iPad Air 2 va sosi cu 2 GB RAM, conform unei surse apropiate de un producător japonez de RAM

Idea este că noul iPad Air ar putea folosi 2 GB RAM ELPIDA și în ultima vreme s-au întețit scăpările legate de acest device. Ne așteptăm și la un procesor Apple A8 la bord sau de ce nu Apple A8x chiar, deși Apple A7 de anul trecut nu a primit și o versiune X. în plus, e posibil să vedem un sasiu mai subțire, camere upgradate, senzor Touch ID și mici modificări de design.

Voi ce așteptări aveți pentru 16 octombrie?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×