iPad Mini anunțat oficial, vine in România În primul val; iPad 4 anunțat și el, Împreună cu noul iMac, Mac Mini si MacBook Pro 13 inch Retina; Prețuri și specificații aici!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.921 ori
<b>iPad Mini anunțat oficial, vine in România În primul val; iPad 4 anunțat și el, Împreună cu noul iMac, Mac Mini si MacBook Pro 13 inch Retina; Prețuri și specificații aici!</b>Iată că a venit și marea zi de 23 octombrie, cea în care a debutat iPad Mini, după cum ne așteptam. Surpriza serii a fost că a fost prezentat încă un iPad nou, cu diagonală de 9.7 inch, dar am văzut și alte produse Apple foarte interesante....

Iată că a venit și marea zi de 23 octombrie, cea în care a debutat iPad Mini, după cum ne așteptam. Surpriza serii a fost că a fost prezentat încă un iPad nou, cu diagonală de 9.7 inch, dar am văzut și alte produse Apple foarte interesante. Tim Cook a fost că de obicei gazda serii, împreună cu Phil Schiller. Hai să aflăm cum s-a desfășurat conferința de azi!

în primul rând Apple a oferit și live streaming de la eveniment, doar pentru posesorii de Mac și terminale iOS, iar noi v-am relatat prin preluare de live blogging aici. Am aflat din primele minute ale evenimentului că Apple a vândut foarte bine noul iPhone 5, care a devenit cel mai bine vândut model de telefon Apple din istorie. Telefonul a atins 5 milioane de unități vândute în primul weekend. Gigantul din Cupertino a vândut și 3 milioane de unități iPod Touch și iPod nano de nouă generație.

Am mai aflat și că iOS 6.0 este instalat acum pe 200 de milioane de terminale iOS, o performanță impresionantă pentru Apple, mai ales dacă ne gândim cât de greu merge Android când vine vorba de actualizări pe cât mai multe device-uri. Aplicația iBooks a avut parte de un update, care aduce scrolling continuu și apoi au continuat cifrele, iar noi am aflat că Apple App Store a atins recent 35 de miliarde de downloaduri. și apoi au început în sfârșit prezentările de noi produse hardware.

Mac Mini

A debutat un nou Mac Mini, un desktop compact cu noi procesoare și un design atractiv. Dotările acestui terminal includ un procesor dual core Intel Core i5 de 2.5 GHz, 4 GB RAM și un HDD de 500 GB, totul la un preț de 599 dolari. Acesta este prețul de pornire, evident și există și versiuni cu HDD de 1 TB, sau SSD de 256 GB, ieșire HDMI, Bluetooth 4.0 și WiFi. Există și o versiune Server cu procesor quad core Core i7 de 2.2 GHz și preț de la 999 dolari în sus.

MacBook Pro Retina de 13 inch

încă un anunț de azi a fost cel al lui MacBook Pro Retina de 13 inch, pe care îl așteptam de altfel azi. E vorba despre un MacBook Pro cu ecran de 2650 x 1600 pixeli și diagonală de 13 inch. Terminalul este cu 20% mai subțire și cu câteva sute de grame mai ușor. El aduce un port USB 2.0, unul USB 3.0, ieșire HDMI, Magsafe, cititor de carduri SD și o baterie cu durata de viață de 7 ore. Variantele de procesoare disponibile sunt dual core Core i5 și i7, HD 4000 pentru grafică, WiFi, 8 GB RAM și opțiune de stocare SSD. Prețurile pornesc de la 1699 dolari, livrările de azi.

O altă surpriză a fost noul iMac, cu ecran edge to edge

O altă surpriză a fost noul iMac, cu ecran edge to edge, o grosime foarte scăzută și 2 variante: 21.5 inch la 1080p sau 25 inch la rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. Aceasta a șaptea generație de iMac aduce un display iPS cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade și 300 de unități nits luminozitate. Dotările includ două porturi USB 3.0, două Thunderbolt și un port Ethernet. Prețurile pornesc de la 1299 dolari și există o variantă cu procesor quad core Core i5 de 2.7 GHz, cu 8 GB RAM și HDD de 1 TB.

Surpriza serii: iPad 4

Varianta de 27 de inch are preț de 1799 dolari, procesor quad core Core i5 de 2.9 GHz și 8 GB RAM. Apoi a venit surpriza serii:iPad 4 prezentat oficial, sau mai bine zis iPad 3S, cu procesor Apple A6X. Acesta oferă performanta dublă față de A5X conform Apple. iPad 4 aduce un ecran Retina de 9.7 inch, conector Lightning, conectiviate LTE și baterie cu durata de viață de 10 ore. în rest, dotările se păstrează și se păstrează și prețul de 499 dolari pentru versiunea de 16 GB.

iPad Mini

și apoi a venit main eventul serii: prezentarea lui iPad Mini. Terminalul arata ca un soi de iPod Touch mai mare, cu un spate ușor curbat și o grosime incredibilă de 7.2 mm. Este cu 23% mai mai subțire decât iPad 3 și stă foarte bine în mâna utilizatorului, chiar și folosit cu o singură mână. iPad Mini va sosi pe alb și negru și adoptă un ecran de 7.9 inch cu rezoluție de 768 x 1024 pixeli. Alte dotări includ o cameră de 5 megapixeli în partea din spate și o cameră frontală Facetime HD pentru videoconvorbiri.

iPad Mini oferă cu 35% mai mult conținut vizualizat pe ecran față de Nexus 7, de exemplu, cu care Apple a îndrăznit să compare acest produs, în direct, pe ecran în fața publicului. iPad Mini costă 329 dolari pentru versiunea de 16 GB, modelul WiFi și va ajunge până la 64 GB. Va exista și o variantă LTE, iar precomenzile pentru iPad Mini încep de pe 26 octombrie, cu livrări de pe 6 noiembrie. Modelul va ajunge și în România în primul val de lansări!

Mai aflați și că iPad Mini are un procesor dual core Apple A5, deci practic are dotările unui iPad 2, dar o diagonală mai mică și iOS 6.0. Cam asta a fost evenimentul Apple, plin de surprize, dar și de un terminal interesant, care în sfârșit ajunge și la noi mai rapid decât de obicei. Cum sună acest produs și potențialul său preț de... să spunem 1500 de lei poate? Ați cumpăra un iPad Mini?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×