iPad Mini cu retina display din martie + iPad 5th (zvon)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.242 ori
<b>iPad Mini cu retina display din martie + iPad 5th (zvon)</b>Apple ne obișnuise cu lansări de produse ce se desfășurau în mod anual. Noul iPhone sosea prin iunie, iPad prin martie - aprilie. Totul s-a schimbat de prin 2011 - 2012. Anul trecut pentru că iPhone 4S nu a sosit în vară ci în ultimul trimestru,...

Apple ne obișnuise cu lansări de produse ce se desfășurau în mod anual. Noul iPhone sosea prin iunie, iPad prin martie - aprilie. Totul s-a schimbat de prin 2011 - 2012. Anul trecut pentru că iPhone 4S nu a sosit în vară ci în ultimul trimestru, iPhone 5 a păstrat perioada respectivă de timp. La iPad s-a trecut de regula de un device pe an și iPad 3th și 4th au sosit în 2012 + iPad Mini.

Există numeroase informații în presa de specialitate de peste hotare. Este clar că în 2013 vom vedea o tabletă iPad Mini cu retina display și CPU performant, deja se discută și de iPad 5th la șase luni de la iPad 4th, prin martie. Noua versiune a tabletei Apple ar aduce o grosime redusă, design similar cu iPad Mini și iPhone 5, greutate redusă.

Am văzut estimările specialiștilor pentru 2013, va fi un nou an Apple pe piața de tablete. Asta dacă nu cumva vor fi lansate tablete Android cu adevărat interesante care să pună compania americană în umbră. Lansările acestea furibunde nu vor fi pe placul multora. Se ajunge la aceeași problemă ca și la telefoanele sau tabletele Android când un producător hardware promovează un device pentru câteva luni și ulterior apare altul cu ceva în plus și-l pune în umbră pe precedentul.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×