iPad Mini este device-ul cel mai recunoscut și mai dorit din rândul tabletelor de 7 inch, conform unui studiu (video)

1.441 ori
<b>iPad Mini este device-ul cel mai recunoscut și mai dorit din rândul tabletelor de 7 inch, conform unui studiu (video)</b>Cei de la EyeTrackShop au realizat un studiu recent pentru a afla care este cea mai dorită tableta de 7 inch și cea care obține cele mai multe intenții de cumpărare de la potențialii clienți. Studiul a implicat amplasarea de imagini cu cele mai...

Cei de la EyeTrackShop au realizat un studiu recent pentru a afla care este cea mai dorită tableta de 7 inch și cea care obține cele mai multe intenții de cumpărare de la potențialii clienți. Studiul a implicat amplasarea de imagini cu cele mai populare tablete de 7 inch ale momentului în fața celor chestionați.

Terminalele care se războiesc aici sunt iPad Mini, Nexus 7, Nook HD și Kindle Fire HD. Subiecții testului au aruncat o privire asupra acestor modele și rezultatul a fost că iPad Mini a câștigat bătălia, cu o intenție de cumpărare cu 40% mai mare față de rivalii săi. Asta înseamnă că doar printr-o privire asupra modelului de 7.9 inch de la Apple clienții au devenit mai interesați de achiziționare sa decât de achiziționarea unui Nexus 7, de exemplu.

E drept că aici contribuie foarte mult și formatul trademark de la Apple, "dreptunghi cu margini rotunjite", pentru care au primit și brevetul ieri. Studiul a implicat 600 de utilizatori, care au permis accesul la webcamul personal și au văzut tabletele una lângă alta înainte de a răspunde la întrebări. 25% dintre cei chestionați au declarat că intenționează să cumpere o tabletă în următoarea lună. iPad Mini a fost recunoscut pentru formele sale în proporție de 73%, în vreme ce Kindle Fire HD s-a aflat pe locul 2, cu 52%.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×