iPad Mini reprezentat În imagini concept foarte realiste, mai aproape de lansare ca niciodată!

1.293 ori
<b>iPad Mini reprezentat În imagini concept foarte realiste, mai aproape de lansare ca niciodată!</b>Am fost copleșiți în ultimele zile de o avalanșă de informații legate de iPad Mini, inclusiv specificații, imagini cu carcase, componente și chiar întregul terminal. Ei bine astăzi cei de la Gizmodo au publicat un articol cu randari ale lui iPad...

Am fost copleșiți în ultimele zile de o avalanșă de informații legate de iPad Mini, inclusiv specificații, imagini cu carcase, componente și chiar întregul terminal. Ei bine astăzi cei de la Gizmodo au publicat un articol cu randari ale lui iPad Mini realizate de un expert grafician, care a publicat și imagini realiste cu iPhone 5 înainte de lansare.

Pe numele său Martin Hajek, designerul a făcut o treabă bună în cazul lui iPad Mini, creând o tabletă de 7.85 inch cu port Lightning, difuzoare stereo în partea inferioară și colțuri ușor rotunjite. Terminalul are și o cameră iSight discretă și dacă zvonurile sunt reale, atunci ar trebui să îl vedem în magazine în noiembrie, după un eveniment de lansare de la mijlocul acestei luni. Ce remarc la designul lui Hajek este că marginile ecranului nu sunt chiar atât de subțiri pe cât se speculează, vorbindu-se chiar în unele cazuri de un ecran edge to edge.

E bizar faptul că după atât de multe scăpări, imagini și concepte nu avem nici măcar un aspect hardware clarificat pentru acest terminal. Nu știm ce CPU va avea, cât RAM, ce rezoluție a ecranului sau ce cameră... Presupun că va veni cu un procesor Apple A6, 1 GB RAM, camera de 5 megapixeli, LTE și o rezoluție măcar Full HD, dacă nu superioară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×