Stephen Elop, candidat la postul de CEO Microsoft dorește să aducă Office pe platformele rivale

781 ori
<b>Stephen Elop, candidat la postul de CEO Microsoft dorește să aducă Office pe platformele rivale</b>Una dintre strategiile de căpătâi ale celor de la Microsoft a fost până acum exclusivitatea compatibilității softurilor precum Word, Excel sau PowerPoint cu sistemele Windows. Se pare că unul dintre candidații la postul de CEO Microsoft...

Una dintre strategiile de căpătâi ale celor de la Microsoft a fost până acum exclusivitatea compatibilității softurilor precum Word, Excel sau PowerPoint cu sistemele Windows. Se pare că unul dintre candidații la postul de CEO Microsoft intenționează să schimbe strategia.

Astfel, aplicațiile și serviciile menționate ar sosi pe tablete și telefoane, chiar și cele produse de Apple și cele cu software Google. Standardul industriei era că PC-urile cu Windows să ruleze Office, aceasta suită de productivitate fiind unul dintre motivele de achiziție. Cu Office pe platforme hardware și software rivale, Microsoft și-ar îmbunătăți atât imaginea, cât și acoperirea pieței.

Vă reamintesc că Stephen Elop nu se ferește să încalce tradiția, de vreme ce el este cel care a oprit evoluția lui Symbian și a închis definitiv acea pagină în istoria companiei Nokia în 2010. De remarcat aici faptul că Elop are în spate un trecut în care a fost șeful diviziei Office, deci el știe exact în ce se bagă.

în acest moment Elop face trecerea de la rangul de CEO Nokia la șef al secțiunii Microsoft Devices, fiind responsabil de tabletele Surface sau consola Xbox, printre altele. înainte să ne bucurăm că vom avea Office pe toate platformele, aflați că un purtător de cuvânt Microsoft a negat speculația legată de Office, afirmând că totul e ficțiune.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×