iPad Pro debutează în Apple Store-uri pe 11 noiembrie, pornind de la preţul de 799 dolari

Autor:  | Publicat în:  Apple 377 ori
<b>iPad Pro debutează în Apple Store-uri pe 11 noiembrie, pornind de la preţul de 799 dolari</b>După ce Apple anunţa luna trecută tableta iPad Pro, iată că azi aflăm şi data de la care ar putea fi pus &icirc;n v&acirc;nzare acest produs. Aceasta e probabil lansarea de produs Apple cu cea mai mare distanţă de la anunţul terminalului...

După ce Apple anunţa luna trecută tableta iPad Pro, iată că azi aflăm şi data de la care ar putea fi pus în vânzare acest produs. Aceasta e probabil lansarea de produs Apple cu cea mai mare distanţă de la anunţul terminalului până la sosirea sa în magazine.

S-ar părea că data de 11 noiembrie va marca sosirea tabletei de 12.9 inch în reprezentantele Apple, iar pe 6 noiembrie se va încheia trainingul pentru angajaţii de la Apple Store. Pornind de la preţul de 799 dolari, aceasta e prima tabletă Apple de mari dimensiuni şi axată pe productivitate. Accesoriile pentru acest device vor fi disponibile în aceeaşi zi cu tableta.

Apple Pencil, faimosul stylus reîncărcabil va costa 99 de dolari, iar Smart Keyboard, o tastatură rezistenta la apă şi care poate fi folosită şi că stand va costa 169 dolari. Pe lângă modelul WiFi de iPad Pro care poate costa 949 dolari în varianta de 128 GB, exista si cel WiFi + LTE, care are preţul de 1079 dolari. Tableta vine cu un ecran de 12.9 inch, cu rezoluţie de 2048 x 2732 pixeli, 32 sau 128 GB stocare, 4 GB RAM, camera de 8 MP, 4 difuzoare şi puternicul procesor Apple A9X.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×