iPhone 11 atrage mai mult praful decât privirile celor din jur; Iată ce au de spus posesorii

2.682 ori
<b>iPhone 11 atrage mai mult praful decât privirile celor din jur; Iată ce au de spus posesorii</b>Orice mare lansare de iPhone se lasă și cu o problemă, de regulă asociată de către public cu fenomenul "gate". După antenna-gate și bend-gate despre care v-am povestit într-un editorial aici, iată că acum avem parte și

Orice mare lansare de iPhone se lasă și cu o problemă, de regulă asociată de către public cu fenomenul "gate". După antenna-gate și bend-gate despre care v-am povestit într-un editorial aici, iată că acum avem parte și de "dust-gate" pe noile iPhone-uri. Aflăm că mulți posesori de iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Maxse plâng de praful ce se adună pe telefoane, numindu-le adevărați magneți de praf.

Aceste plângeri sosesc atât din partea publicațiilor ce au testat noul iPhone, dar și din partea utilizatorilor de rând. Ecranul este magnetul principal de praf și un user spune că este uimit de cantitatea de praf care se aducă pe ecran, comparativ cu fostul său telefon, un iPhone X.

Nu doar display-ul este problematic atunci când vine vorba despre atragerea prafului, ci și zona camerei foto din spate care după cum bine știm este realizată din sticlă glossy și nu mată precum restul panoului spate. Alți utilizatori declară că ajung să scoată telefonul plin de praf din buzunar și că trebuie să îl șteargă constant. 

Marea problemă este constituită de către alura abrazivă a prafului ce ar putea conduce la zgârieturi în zona camerei foto, astfel că nu ar strica să achiziționați și o protecție pentru cameră. Știm că noile telefoane de la Apple dispun de certificare pentru protecție contra prafului, dar iată că la suprafață praful se adună mai ceva decât lumea în magazine de Black Friday..

Voi ați întâlnit această problemă cu praful pe iPhone 11? Așteptăm păreri în secțiunea de comentarii de mai jos! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×