Detalii proaspete despre iPhone-urile ce vin la toamnă sunt dezvăluite în online; Iată ce descoperim

1.013 ori
<b>Detalii proaspete despre iPhone-urile ce vin la toamnă sunt dezvăluite în online; Iată ce descoperim</b>Luna septembrie ne va aduce printre altele și debutul noilor modele iPhone, device-uri ale căror leak-uri continuă. Astăzi aflăm detalii interesante despre noile dispozitive, 3 la număr care din punct de vedere al design-ului nu vor

Luna septembrie ne va aduce printre altele și debutul noilor modele iPhone, device-uri ale căror leak-uri continuă. Astăzi aflăm detalii interesante despre noile dispozitive, 3 la număr care din punct de vedere al design-ului nu vor suferi prea mari schimbări. Zona frontală rămâne cea pe care o cunoaștem în prezent, modificarea principală urmând a fi remarcată în spate acolo unde vom regăsi un modul pătrat pentru camera foto.

Veștile de astăzi ne aduc la cunoștiință că cele 3 telefoane și anume iPhone XI, iPhone XI Max, respectiv iPhone XR2 vor păstra diagonalele și rezoluțiile modelelor predecesor. Nu primim porturi USB-C pe aceste terminale, dar se așteaptă ca Apple să includă în cutie un dongle de la port Lightning către USB-C. De asemenea, se vehiculează că încărcătorul oferit va fi o unitate capabilă de încărcare la 18W. 

Sunt dezvăluite și detalii despre 3D Touch, tehnologie ce dispare de pe noile iPhone-uri și care va fi înlocuită de către actuala funcție "Haptic Touch" care a fost îmbunătățită. Ajungem și la partea de camere foto, acolo unde iPhone XI și iPhone XI Max sunt așteptate cu 3 senzori, unul principal, unul telephoto pentru zoom și un al 3-lea pentru captura wide-angle. 

iPhone XR2/XIR va avea o cameră duală (principală + telephoto) și acum camera frontală de pe toate cele 3 modele va suporta înregistrare la 120fps. Nu în ultimul rând ne este reamintit faptul că telefoanele ar urma să adopte baterii ceva mai mari, dar și funcția Reverse Wireless Charging pe care inițial o vedeam adusă la bordul lui Huawei Mate 20 Pro. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×